torstai 7. heinäkuuta 2011

Mielestään vapaa

Täällä sitä ollaan Vapaus-akatemian kesäpäivillä Hämeenlinnassa oltu luomassa yhteisiä toimintaperusteita ja samalla luovuttu vanhasta ajatuksella "vapautan itseni ja maailman omasta egostani"  Mitä se sitten tarkoittaa? Menneisyys ja siinä olevat tapahtumat ovat todellakin pelkkiä ajatuksia, joilla ei ole mitään yhteyttä todellisuuteen, joten voin vapaasti sanoa niille GOODBYE.Aivan mahtavaa, kun ei tarvitse enää rasittaa ketään omilla tarinoillaan ja saa totaalisen rauhan "vanhalta itseltään", jotta voi alkaa ilmentää todellisuutta ilman "värityksiä", tuoreena ja valppaana. Olen siis tässä hetkessä ja tarkkailen mitä maailmankaikkeus tuo tullessaan, seuraten tapahtuvaa mutta siten, etten kuljeta tapahtumia mukanani, enkä tee niistä itselleni uutta identiteettiä.
Tilalle on siis tullut tarkkailija,aito minä, joka ei takerru ajatuksiin, tunteisiin, kokemuksiin jne vaan näistä vapaana antaa uuden, todellisen vapauden ilmetä haluamallaan tavalla. Voin tehdä vapaasti kaikkea, mikä tuntuu oikelta. Tämän blogin alkaminen olkoon siitä yhtenä esimerkkinä. Kirjoitan jos siltä tuntuu ja nyt oli aika aloittaa tämäkin ilmeneminen:)

1 kommentti:

  1. Monesti pyrimme unohtamaan menneisyytemme luomalla uuden identiteetin tulevaisuudesta ja siihen liittyvistä toiveista ja haaveista. Mutta kuten sanot, vapaan elämän taito on elää vain tässä hetkessä ja katsoa mitä vapaus meille eteemme antaa.

    VastaaPoista